Nieuwe reviewer: Myron

  • Geplaatst op
  • Door Myron
  • Geplaatst in service
  • 0

Mijn naam is Myron en ik ga reviews voor je maken!

Dat was de korte voorstellingsronde, nu eventjes de lange versie:

Mijn naam is dus Myron en ben nu zo ongeveer 4 jaar bezig met het preppen, dankzij het preppen ook het bushcraft in Nederland ontdekt en daar nu alweer zo'n 3 jaar mee bezig. Wat ga ik nou precies voor je doen? Ik ga één voor één alle producten uit de prachtige prepshop voor je testen en mijn ervaringen met de producten vastleggen via film en op tekst. Zelf houd ik namelijk erg van eerlijke reviews en daarom ben ik hier. De prepshop wil reviews waar je als klant kunt zien wat een product nu echt is, de voor én de nadelen. Ik ben geen reclame-maker maar een tester van de producten. Dus van de mountainhouse maaltijden tot aan de Wetfire aanmaak blokjes; je kunt een eerlijke review verwachten!

Ik hoor je  al denken, maar waar gaat deze jongen dit allemaal testen? Aangezien de Nederlandse bossen nogal druk zijn heb ik een jaar geleden besloten om mijn eigen stuk bos te kopen. Hier kan ik in alle rust de producten uitgebreid testen om mijn ervaringen niet alleen te beschrijven op papier, maar dit ook vastleggen op film. Zo kun je de producten ook in actie zien om het nog makkelijker te maken om te beslissen of dit een product is voor jou!

Natuurlijk heb ik zelf ideeën waar de reviews over moeten gaan en wat te testen, maar ik zou zeer graag ook tips van je binnen krijgen, dan kan ik zo snel mogelijk aan de slag met de vragen aan de slag waar jij graag antwoord op ziet!

Tot in het (Prepshop)bos!

Myron

Wil je op de hoogte blijven van alle prepshop filmpjes? abonneer je dan hier op ons youtube kanaal: Prepshop op Youtube!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden