Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Wildbijbel - Werken met wild

€ 33,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Specificaties
EAN code 9789048844845
Productcode leverancier 9789048844845
Omschrijving

Met de Wildbijbel leer je aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Het boek staat daarnaast vol met mooie wildgerechten, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Prep-opinie:

Er zijn maar weinig Nederlandse boeken over wild te vinden, maar dit is er 1. Van het villen of plukken tot de recepten, alle stappen worden behandeld in dit boek. Als prepper fijn om deze basiskennis op zak te hebben. Hoe behandel ik het vlees van een dood dier zo dat er een mooi gerecht uit voortkomt? Het is geen handboek voor de jacht, maar alle stappen erna zijn wel met heldere stappen en foto's gedetailleerd uitgewerkt.

Specificaties

  • Auteur: Peter Klosse
  • Taal: Nederlands
  • Aantal bladzijden: 464
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Afmetingen: 21,8 x 16,2 x 4,9 cm
  • Gewicht: 1.309 g