Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Visbijbel - Werken met vis

€ 25,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag
Specificaties
EAN code 9789048820948
Productcode leverancier 9789048820948
Omschrijving

Met de Visbijbel, geschreven door Bart van Olphen, leer je aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.

Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Visbijbel allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen.

Prep-opinie:

Over werken met vis heb ik niet veel boeken gezien. Dit boek laat je echter heel gemakkelijk zien hoe je vis schoonmaakt en voorbereidt. Als prepper vind ik het fijn om deze skills me eigen te maken. Het is geen handboek voor de praktische vangst, al staat er heel veel infomatie per vis waar en met welke materialen je ze kunt vangen. Wel zijn alle stappen erna met foto's erg gedetailleerd uitgewerkt. Zo kan iedereen van een verse vis een mooi gerecht maken.

Specificaties

  • Auteur: Bart van Olphen
  • Taal: Nederlands
  • Aantal bladzijden: 496
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Afmetingen: 21,6 x 16,2 x 4,3 cm
  • Gewicht: 1.262 g