1 2
 

Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Online 8 op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €75!

Wilde planten barsten van de essentiële voedingsstoffen, unieke geuren en smaken. Met deze praktische gids leer je ze gemakkelijk herkennen, veilig verzamelen en op creatieve manieren bereiden. Perfect om mee te nemen tijdens je ontdekkingstochten in de natuur!

In dit boek vind je: 

  • De 200 meest voorkomende, eetbare wilde planten.
  • Per plant duidelijke botanische informatie, verspreidingsgebieden in Nederland en België en de belangrijkste herkenningskenmerken – compleet met gedetailleerde illustraties en kleurenfoto’s.
  • Inzicht in welke plantendelen je wanneer kunt oogsten en hoe je ze in de keuken kunt verwerken, inclusief een beschrijving van hun smaak.
  • Uitleg over de voedingsstoffen en gezondheidseffecten van elke plant.
  • Een overzicht van giftige planten waarmee verwarring mogelijk is.
  • Een handige oogstkalender die laat zien wanneer je welke delen van de plant kunt plukken.

Eigenschappen

  • Auteur: Steffen Guido Fleischhauer, Jürgen Guthmann en Roland Spiegelberger (vertaald door Marion de Kort)
  • Taal: Nederlands
  • Aantal bladzijden: 280
  • Uitgever: Schildpad Boeken
  • Afmetingen: 21 x 14,2 x 1,8 cm
  • Gewicht: 522 g

Specificaties

EAN code 9789077463253

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.